Legislacja
Food-Lex
Dodatki do żywności
i aromaty
Zanieczyszczenia
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
Trzymaj Formę !
26.09.2025:
Dzień Gumy do Żucia: mała przekąska z wielką historią
26.09.2025:
Coraz więcej Europejczyków wie, jak działa bezpieczeństwo żywności w UE - wyniki najnowszego badania EFSA
23.09.2025:
UE i Indonezja kończą negocjacje w sprawie umowy o wolnym handlu
23.09.2025:
Mars stawia na odnawialne źródła energii w swoich fabrykach słodyczy w Europie
22.09.2025:
Zaproszenie EFSA do przekazywania danych w celu ponownej oceny bezpieczeństwa heksanu technicznego stosowanego jako rozpuszczalnika ekstrakcyjnego podczas wytwarzania żywności
Kim jesteśmy
Działania
Kontakt
Jesteś tutaj:
strona główna
>
Stanowiska
>
Bezpieczeństwo żywności
2009
2008
2007
2006
2005
Bezpieczeństwo żywności
Szczegółowe stanowiska PFPŻ dostępne są tylko i wyłącznie dla członków Federacji.
2006-11-24
Stanowisko PFPZ w sprawie dokumentu dyskusyjnego DG SANCO dotyczącego przeglądu dopuszczalnych poziomów Ochratoksyny A w żywności.
2005-03-07
Stanowisko Stowarzyszenia „Polska Federacja Producentów Żywności” w sprawie akryloamidu
2005-01-01
Stanowisko PFPŻ w sprawie regulacji prawa żywnościowego i bezpieczeństwa żywności
Członkowie PFPŻ ZP
Dołącz do nas!
2005 - 2025 © PFPZ ZP; Wszystkie prawa zastrzeżone
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców
ul. Cybernetyki 19B, 02-677 Warszawa
Kontakt:
Telefon: +48 22 830 70 55
Fax: +48 22 830 70 56
Email: biuro@pfpz.pl
Zaprenumeruj biuletyn PFPŻ ZP
dalej
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w
Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie