Legislacja
Food-Lex
Dodatki do żywności
i aromaty
Zanieczyszczenia
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
Trzymaj Formę !
07.08.2025:
Zalecenie Komisji Europejskiej w sprawie dobrowolnego standardu raportowania ESG (VSME)
06.08.2025:
Apel do Prezesa RM o realną konsolidację kompetencji w dziedzinie energetyki
06.08.2025:
Raport agencji ONZ nt. stanu bezpieczeństwa żywnościowego i żywienia na świecie (raport SOFI 2025)
05.08.2025:
1 października ruszy w Polsce system kaucyjny. Część sieci handlowych może nie zdążyć z przygotowaniami przed tym terminem
05.08.2025:
Lajkonik w nowej odsłonie - Soul & Mind odpowiada za kompleksowy rebranding marki
Kim jesteśmy
Działania
Kontakt
Jesteś tutaj:
strona główna
>
Stanowiska
>
Legislacja żywnościowa
>
PRAWO KRAJOWE
2009
2008
2007
2006
2005
PRAWO KRAJOWE
2008-06-09
Stanowisko PFPŻ dotyczące zgłoszonych zmian do pakietu projektów rozporządzeń Parlamentu Europejskiego i Rady o dodatkach do żywności (Food Improvement Package)
2007-08-31
Stanowisko PFPŻ odnośnie projektu ustawy o przeciwdziałaniu uciążliwości zapachowej
2006-09-28
Stanowisko Stowarzyszenia „Polska Federacja Producentów Żywności” w sprawie projektu ustawy o funduszach promocji produktów rolno – spożywczych
2006-02-07
Stanowisko PFPŻ w sprawie planowanego obowiązku rejestracji urządzeń dystrybucyjnych
2005-04-01
Stanowisko Stowarzyszenia „Polska Federacja Producentów Żywności” odnośnie planów przywrócenia przepisów w zakresie dopuszczalnych poziomów zanieczyszczeń mikrobiologicznych żywności
Członkowie PFPŻ ZP
Dołącz do nas!
2005 - 2025 © PFPZ ZP; Wszystkie prawa zastrzeżone
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców
ul. Cybernetyki 19B, 02-677 Warszawa
Kontakt:
Telefon: +48 22 830 70 55
Fax: +48 22 830 70 56
Email: biuro@pfpz.pl
Zaprenumeruj biuletyn PFPŻ ZP
dalej
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w
Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie