Legislacja
Food-Lex
Dodatki do żywności
i aromaty
Zanieczyszczenia
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
Trzymaj Formę !
06.08.2025:
Apel do Prezesa RM o realną konsolidację kompetencji w dziedzinie energetyki
06.08.2025:
Raport agencji ONZ nt. stanu bezpieczeństwa żywnościowego i żywienia na świecie (raport SOFI 2025)
05.08.2025:
Lajkonik w nowej odsłonie - Soul & Mind odpowiada za kompleksowy rebranding marki
05.08.2025:
1 października ruszy w Polsce system kaucyjny. Część sieci handlowych może nie zdążyć z przygotowaniami przed tym terminem
28.07.2025:
Plan na aktywną transformację energetyczno-klimatyczną, bezpieczeństwo energetyczne, obniżenie cen energii i rozwój gospodarczy w Polsce
Kim jesteśmy
Działania
Kontakt
Jesteś tutaj:
strona główna
>
Stanowiska
>
Legislacja żywnościowa
>
ARCHIWUM
2009
2008
2007
2006
2005
ARCHIWUM
ZNAKOWANIE
TOWARY PACZKOWANE
DODATKI DO ŻYWNOŚCI
ZANIECZYSZCZENIA
INNE
Członkowie PFPŻ ZP
Dołącz do nas!
2005 - 2025 © PFPZ ZP; Wszystkie prawa zastrzeżone
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców
ul. Cybernetyki 19B, 02-677 Warszawa
Kontakt:
Telefon: +48 22 830 70 55
Fax: +48 22 830 70 56
Email: biuro@pfpz.pl
Zaprenumeruj biuletyn PFPŻ ZP
dalej
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w
Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie