Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > AKTUALNOŚCI

AKTUALNOŚCI
Krajowa Izba Gospodarcza „Przemysł Spożywczy” organizuje jednodniowe cykl warsztaty na temat praktycznych kwestii związanych ze znakowaniem żywności
W warsztatach wezmą udział przedstawiciele Państwowych Inspekcji kontroli, co umożliwi uczestnikom warsztatów bezpośredni kontakt i dyskusję zarówno z osobami odpowiedzialnymi za tworzenie jak i egzekwowanie prawa w tym zakresie.

Warsztaty odbędą się z podziałem na branże:

29 marca br.– przemysł mleczarski, przetwórstwo mleka, produkcja serów, jogurty, produkcja lodów

30 marca br. – soki owocowe i warzywne, napoje bezalkoholowe, przetwórstwo owocowe i warzywne, majonezy, koncentraty spożywcze, przetwory ziemniaczane, mrożonki, susze, przyprawy

12 kwietnia br. – przetwórstwo mięsa, przemysł drobiarski, dodatki funkcjonalne dla przemysłu mięsnego i drobiarskiego

17 kwietnia br. – piekarstwo, cukiernictwo, galanteria cukiernicza, pieczywo cukiernicze, przekąski słone, makarony, przemysł tłuszczowy

19 kwietnia br. – napoje alkoholowe, wyroby winiarskie, przemysł piwowarski i słodowniczy

Do pobrania:
szczegółowy program warszatów oraz formularz zgłoszeniowy

Osoby zainteresowane uczestnictwem w warsztatach proszone są o kontakt z biurem Krajowej Izby Gospodarczej "Przemysł Spożywczy":
Al. Wilanowska 97E
02-765 Warszawa
tel./fax 022/853 74 06
kig-ps@kig-ps.pl
kig.przemysl.spozywczy@gmail.com


Dodaj do:   Dodaj kanał RSSRSS   Dodaj do facebook.comFacebook

pełna lista aktualności

 

Komentarze

Dodaj komentarz


Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij