Legislacja
Food-Lex
Dodatki do żywności
i aromaty
Zanieczyszczenia
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
Trzymaj Formę !
31.10.2024:
Sprawności w niepełnosprawności z wolontariatem
30.10.2024:
Deklaracja o ustanowieniu 6 czerwca Światowym Dniem Mięsa podpisana!
30.10.2024:
Komunikat KPRM: Projekt ustawy o zmianie ustawy o gospodarce opakowaniami i odpadami opakowaniowymi
29.10.2024:
Powołanie nowych członków Rady Naukowej Instytutu Ochrony Środowiska - PIB
28.10.2024:
"Trzymaj Formę!" z certyfikatem Teraz Polska!
Kim jesteśmy
Działania
Kontakt
Jesteś tutaj:
strona główna
>
Konferencje
>
2021
>
Webinarium PFPŻ ZP pt.: Produkty pochodzenia roślinnego – aspekty konsumenckie, legislacyjne i środowiskowe 24-25.
Webinarium PFPŻ ZP pt.: Produkty pochodzenia roślinnego – aspekty konsumenckie, legislacyjne i środowiskowe 24-25.02.2021r.
Członkowie PFPŻ ZP
Dołącz do nas!
2005 - 2024 © PFPZ ZP; Wszystkie prawa zastrzeżone
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców
ul. Cybernetyki 19B, 02-677 Warszawa
Kontakt:
Telefon: +48 22 830 70 55
Fax: +48 22 830 70 56
Email: biuro@pfpz.pl
Zaprenumeruj biuletyn PFPŻ ZP
dalej
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w
Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie