Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > Konferencje > 2021 > Webinarium PFPŻ ZP pt.: Produkty pochodzenia roślinnego – aspekty konsumenckie, legislacyjne i środowiskowe 24-25.
Webinarium PFPŻ ZP pt.: Produkty pochodzenia roślinnego – aspekty konsumenckie, legislacyjne i środowiskowe 24-25.02.2021r.
                            formularz
program
dieta_roslinna_WEB_2021-1
   
dieta_roslinna_WEB_2021-2

Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij