Konsultacje wstępnego projektu Sektorowej Ramy Kwalifikacji dla Przetwórstwa Żywności
Zapraszamy do włączenia się w konsultacje wstępnego projektu
Sektorowej Ramy Kwalifikacji dla Przetwórstwa Żywności, która ma za zadanie wspierać
działania związane z rozwojem kompetencji pracowników w sektorze przetwórstwa
żywności. Dokument opracowywany jest na zlecenie Instytutu Badań Edukacyjnych
przez konsorcjum Polskiej Federacji Producentów Żywności Związku Pracodawców
oraz Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego.
Konsultacje odbywają się w formie
seminariów konsultacyjnych (w trybie online) i zogniskowanych wywiadów
grupowych (w trybie online).
Możliwy jest udział w konsultacjach (w
tej samej lub różnych formach) więcej niż 1 osoby z jednej organizacji
(instytucji, przedsiębiorstwa).
Zarejestrowane
osoby przed spotkaniem otrzymają pakiet materiałów dotyczących tworzenia i
wykorzystywania sektorowych ram kwalifikacji oraz wstępny projekt Sektorowej
Ramy Kwalifikacji dla Przetwórstwa Żywności.
Wszyscy uczestnicy otrzymają zaświadczenie o udziale w seminarium konsultacyjnym.
W razie
jakichkolwiek pytań dotyczących opracowywanego projektu SRK PŻ proszę o
kontakt z ekspertką ds. Zintegrowanego Systemu Kwalifikacji:
Magda Słocińska tel. +48 504 382 929; magda.slocinska@mabea.pl
W sprawach organizacyjnych:
Monika Jonczak tel. +48 604 143 104; m.jonczak@pfpz.pl
|