Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > AKTUALNOŚCI

AKTUALNOŚCI
Konferencja PFPŻ ZP pt.: Aktualne wyzwania dla rynku żywnościowego - wybrane działania Prezesa UOKiK, 3 kwietnia 2025 r., Warszawa
Zapraszamy do udziału w organizowanej przez Polską Federację Producentów Żywności Związek Pracodawców oraz kwartalnik „Food-Lex” konferencji „Aktualne wyzwania dla rynku żywnościowego - wybrane działania Prezesa UOKiK”, która odbędzie się w dniu 3 kwietnia 2025 r. w Warszawie.
Partnerem merytorycznym konferencji jest Kancelaria Eversheds Sutherland.


 

Informacja na temat konferencji kliknij tutaj

Formularz rejestracyjny kliknij tutaj


uokik_2025-1



Dodaj do:   Dodaj kanał RSSRSS   Dodaj do facebook.comFacebook

pełna lista aktualności

Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij