Konferencja PFPŻ ZP pt.: Dodatki do żywności i zanieczyszczenia – kwestie istotne dla przedsiębiorców, 22 października 2024 r.Serdecznie zapraszamy do udziału w organizowanej przez Polską Federację Producentów Żywności Związek Pracodawców oraz kwartalnik „Food-Lex” konferencji on-line pt. Dodatki do żywności i zanieczyszczenia – kwestie istotne dla przedsiębiorców, która odbędzie się w dniu 22 października 2024 r. w formule on-line na platformie ZOOM.
Informacja na
temat konferencji kliknij
tutaj
Formularz rejestracyjny kliknij
tutaj
Program:
- Stosowanie dodatków i aromatów w środkach spożywczych
Joanna Gajda-Wyrębek, Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego PZH-PIB - Metody analiz laboratoryjnych dodatków do żywności: przegląd wybranych technik badawczych
Dr inż. Romualda Dolińska, Sillker Polska Sp. z o.o. - Zarządzanie procesem higieny w przemyśle spożywczym. Jak stworzyć i utrzymać bezpieczne środowisko produkcji żywności?
Prelegent w trakcie potwierdzenie, Climbex Sp.z o.o., Grupa Impel - Wymagania prawne z zakresu zanieczyszczeń środków spożywczych
Andrzej Starski, Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego PZH-PIB
Konferencja
jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym
łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych z
działów jakości i rozwoju, produkcji, badań i rozwoju, technologów oraz działów
prawnych!
Zapisy i szczegóły na temat konferencji na
stronie: www.pfpz.pl
Zapraszamy do udziału!
Kontakt:
Monika Jonczak - dyrektor ds.
marketingu
e-mail.: m.jonczak@pfpz.pl,
tel.: +48 604 143 104
Polska Federacja Producentów
Żywności Związek Pracodawców
ul. Cybernetyki 19B, 02-677
Warszawa
pełna lista aktualności
|