Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > AKTUALNOŚCI

AKTUALNOŚCI
WEBINARIUM BMP: Nowoczesne Przetwórstwo Spożywcze. Spotkanie Cukrowników
Darmowy webinar już 10 czerwca br.

Media donoszą, że poprzednia kampania cukrownicza 2023/2024 zamknęła się rekordową wielkością produkcji cukru.

  • Co przyniesie najbliższy sezon w przetwórstwie buraka cukrowego?
  • Jak przygotować infrastrukturę zakładu do intensywnej eksploatacji i zadbać o ciągłość procesów technologicznych?
  • Jak wspierać należyty stan techniczny instalacji przemysłowych?
  • Jak zadbać o bezpieczne warunki dla produkcji żywności?

Dołącz do spotkania on-line. Darmowy webinar już 10 czerwca br.


W agendzie webinarium, m.in. wystąpienie eksperta Climbex: Zbigniew Florczuk, dyrektor ds. rozwoju usług w spółce Climbex, na przykładzie case study, opowie o „Codziennym zarządzaniu ryzykiem oraz ciągłością działania instalacji przemysłowych”.


Co jeszcze w agendzie wydarzenia?

  • Wsparcie inwestycji w efektywność energetyczną z białych certyfikatów. Jak odzyskać część środków inwestycyjnych? - Radosław Żyłka, Żyłka Consulting Sp. z o.o.
  • Ciała obce i substancje nierozpuszczalne w cukrze białym - Beata Świącik, Katedra Cukrownictwa Politechniki Łódzkiej
  • Jak zoptymalizować produkcję i spełnić nowe wymogi? - Mariusz Kolbuszewski, DONSERV

Do zobaczenia!


Rejestracja na wydarzenie>>


webinar 10VI24

Dodaj do:   Dodaj kanał RSSRSS   Dodaj do facebook.comFacebook

pełna lista aktualności

Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij