WEBINARIUM BMP: Nowoczesne Przetwórstwo Spożywcze. Spotkanie CukrownikówDarmowy webinar już 10 czerwca br.Media donoszą, że poprzednia kampania cukrownicza 2023/2024
zamknęła się rekordową wielkością produkcji cukru.
- Co przyniesie najbliższy
sezon w przetwórstwie buraka cukrowego?
- Jak przygotować
infrastrukturę zakładu do intensywnej eksploatacji
i zadbać o ciągłość procesów technologicznych?
- Jak wspierać należyty stan
techniczny instalacji przemysłowych?
- Jak zadbać o bezpieczne
warunki dla produkcji żywności?
Dołącz do spotkania on-line. Darmowy
webinar już 10 czerwca br.
W agendzie webinarium, m.in. wystąpienie eksperta Climbex: Zbigniew
Florczuk, dyrektor ds. rozwoju usług w spółce Climbex, na przykładzie case study, opowie o „Codziennym zarządzaniu ryzykiem oraz ciągłością działania instalacji przemysłowych”.
Co jeszcze w agendzie wydarzenia? - Wsparcie inwestycji w
efektywność energetyczną z białych certyfikatów. Jak odzyskać część środków
inwestycyjnych? - Radosław Żyłka, Żyłka Consulting Sp. z o.o.
- Ciała obce i substancje
nierozpuszczalne w cukrze białym - Beata Świącik, Katedra Cukrownictwa
Politechniki Łódzkiej
- Jak zoptymalizować
produkcję i spełnić nowe wymogi? - Mariusz Kolbuszewski, DONSERV
Do zobaczenia!
Rejestracja na wydarzenie>>
pełna lista aktualności
|