Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > AKTUALNOŚCI

AKTUALNOŚCI
Audyt Komisji Europejskiej produktów rybolówstwa
W dniach 27 maja - 12 czerwca 2024 r. odbywa się w Polsce audyt Komisji Europejskiej mający na celu ocenę istniejących systemów kontroli bezpieczeństwa żywności regulujących produkcję i wprowadzanie do obrotu produktów rybołówstwa.

Audyt zostanie przeprowadzony w modelu hybrydowym. Część zdalna odbędzie się w formie wideokonferencji w dniach 27-29 maja br. a od dnia 3 do 7 czerwca br. audyt będzie prowadzony na miejscu. Spotkanie zamykające planowane jest na dzień 12 czerwca br. w formie zdalnej. Po zakończeniu audytu Komisja Europejska opracuje raport z przeprowadzonego audytu, który następnie zostanie opublikowany na stronach internetowych Komisji Europejskiej.

Źródło: GIW


Dodaj do:   Dodaj kanał RSSRSS   Dodaj do facebook.comFacebook

pełna lista aktualności

Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij