Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > AKTUALNOŚCI

AKTUALNOŚCI
PFPŻ ZP na Inauguracji Roku Akademickiego 2023/2024 Wydziału Technologii Żywności SGGW
4 października 2023 r. odbyła się Inauguracja Roku Akademickiego 2023/2024 Wydziału Technologii Żywności SGGW wraz z uroczystością nadania imienia Prof. dr. dr. h.c. multi Antoniego Rutkowskiego Auli Dydaktycznej w budynku Wydziału.

Prof. dr. dr. h.c. multi Antoni Rutkowski - Współtwórca nauki o żywności w Polsce, założyciel i wieloletni prezes Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, inicjator i organizator placówek badawczych, m.in.: Instytutu Przemysłu Tłuszczowego, Instytutu Chemii Ogólnej/Przemysłowej, Instytutu Żywności i Żywienia w Warszawie oraz Instytutu Rozrodu Zwierząt i Badania Żywności PAN w Olsztynie, był członkiem naszej Rady Naukowej kreując dialog pomiędzy światem nauki i przemysłu.

PFPŻ ZP na uroczystości reprezentowała Marta Tomaszewska Pielacha, nasza dyrektor ds. żywności i żywienia.

Z okazji Inauguracji Roku Akademickiego 2023/2024 składamy najserdeczniejsze życzenia całej społeczności akademickiej! Niech będzie to czas nowych możliwości i zdobywania niezapomnianych doświadczeń. Życzymy owocnego i inspirującego roku akademickiego, pełnego pasji i zaangażowania. Mamy nadzieję, że ten rok przyniesie wiele sukcesów i osiągnięć w Waszych naukowych dążeniach!

Uroczystość Inauguracji można obejrzeć na stronie WTŻ>>

PHOTO-2023-10-04-10-29-48

Dodaj do:   Dodaj kanał RSSRSS   Dodaj do facebook.comFacebook

pełna lista aktualności

Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij