Jeśli nurtują Cię pytania:
?? Jak utrzymać rygorystyczne
standardy higieny w produkcji żywności?
?? Jak efektywnie monitorować
proces mycia i higienizacji w celu osiągnięcia oszczędności?
?? Jak zmiana parametrów
takich jak czas, technologia, środki chemiczne i metody pracy wpływa na
wyniki procesu mycia?
?? Jakie elementy organizacji
produkcji wpływają na koszty procesu?
→
To nasz webinar jest właśnie dla Ciebie!
👉 Podczas spotkania eksperci podzielą się
praktycznymi wskazówkami płynącymi z doświadczeń współpracy z branżą spożywczą
i wynikami przeprowadzonych testów. Uzyskane informacją pomogą Ci
zoptymalizować proces mycia przy zachowaniu bezpieczeństwa produkcji żywności.
Dlaczego
warto wziąć udział w webinarze?
- Dowiesz się, jak dostosować proces mycia do
indywidualnych potrzeb Twojej firmy
- Pozyskasz cenne informacje o sposobach uzyskania
oszczędności w procesie mycia i higienizacji w produkcji żywności
- Poznasz zależności oraz wpływ organizacji
produkcji na efektywność prowadzonych procesów
- Usłyszysz o wynikach testów procesu mycia
ukierunkowanych na modyfikację parametrów koła Sinnera
- Będziesz mieć możliwość kontaktu i zadawania
pytań ekspertom o ugruntowanej wiedzy w
procesach higienizacji zakładów spożywczych i optymalizacji tych działań
👉 Po więcej informacji i rejestrację zajrzyj 👉
na
stronę wydarzenia.
Serdecznie zapraszamy.
Do zobaczenia 12 października😃