Konferencja PFPŻ ZP pt.: Zafałszowania żywności – aktualne trendy i wyzwania prawne, 13 września 2023 r.Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców oraz kwartalnik „Food-Lex” zapraszają do udziału w konferencji on-line pt.: „Zafałszowania żywności – aktualne trendy i wyzwania prawne”, która odbędzie się w dniu 13 września 2023 r. w godz. 10:00-13:00 na platformie ZOOM.Partnerem merytorycznym konferencji jest Kancelaria prawna KRK Kieszkowska Rutkowska Kolasiński.Informacja na
temat konferencji kliknij
tutaj
Formularz
rejestracyjny kliknij
tutaj
Program:
- Zafałszowania żywności z perspektywy GIJHARS
- Zafałszowania w praktyce – konkluzje nt. trendów w postępowaniach
na gruncie prawa żywnościowego
-
Relacje z dostawcami i odbiorcami – kluczowe punkty dla
bezpieczeństwa prawnego producenta
Konferencja
jest przeznaczone
dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm
produkcyjnych z działów jakości i rozwoju, produkcji, badań i rozwoju,
technologów oraz działów prawnych!
Zapraszamy do udziału!
Kontakt:
Monika Jonczak - dyrektor ds. marketingu
e-mail: m.jonczak@pfpz.pl
Polska Federacja Producentów Żywności Związek
Pracodawców
ul. Cybernetyki 19B, 02-677 Warszawa
pełna lista aktualności
|