Prawo pracy 2023 – aktualne wyzwania dla rynku żywnościowego, 23 marca 2023 r.Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców oraz kwartalnik „Food-Lex” zapraszają do udziału w konferencji on-line pt.: „Prawo pracy 2023 – aktualne wyzwania dla rynku żywnościowego”, która odbędzie się w dniu 23 marca 2023 r. w godz. 10:00-14:00 na platformie ZOOM.
Partnerem merytorycznym konferencji jest Rycak Kancelaria Prawa Pracy i HR.
Informacja
na temat konferencji kliknij tutaj
Formularz
rejestracyjny kliknij tutaj
Program:
- Wyzwania związane z
wdrożeniem dyrektywy work-life balance
Marcin Stanecki, Dyrektor Departamentu Prawa Pracy Ministerstwo
Rodziny i Polityki Społecznej - Zmiany w
zakresie prewencyjnych badań trzeźwości pracowników oraz na zawartość
narkotyków
dr Magdalena Rycak, radca prawny w Rycak Kancelaria Prawa Pracy i HR - Nowe zasady
wprowadzania i stosowania pracy zdalnej
dr Artur Rycak, adwokat w Rycak Kancelaria Prawa Pracy i HR - Zmiany w
umowach na czas określony i umowach na okres próbny
Anita Gwarek, Departament Prawny Głównego Inspektoratu Pracy - Zatrudnienie cudzoziemców
- r.pr. Magdalena Osińska - Dyrektor działu Prawnego PFPŻ ZP
- Rola lidera w zmiennej rzeczywistości
- Andrzej Borczyk, Dyrektor Zarządzający HR, CCC Group
Zapraszamy do
udziału w konferencji!
Kontakt:
Monika Jonczak - dyrektor ds.
marketingu
e-mail: m.jonczak@pfpz.pl
Polska Federacja Producentów
Żywności Związek Pracodawców
ul. Cybernetyki 19B, 02-677 Warszawa
pełna lista aktualności
|