Konferencja PFPŻ ZP pt.: Produkcja żywności – kwestie istotne dla przedsiębiorców, 28.07.2022 r.Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców oraz kwartalnik „Food-Lex” zapraszają do udziału w konferencji on-line pt.: „Produkcja żywności – kwestie istotne dla przedsiębiorców”, która odbędzie się w dniu 28 lipca 2022 r. w godz. 10:00-14:15 na platformie ZOOM.
Program:
- Produkty
zbożowe pełnoziarniste - wymagania prawne, przykłady oznakowania
i znaczenie żywieniowe
- Barwniki w żywności w świetle
obowiązujących przepisów
- Wprowadzanie
w błąd a zafałszowanie żywności na gruncie obowiązujących przepisów
oraz orzecznictwa
- Kontrola opakowań żywności –
obowiązki przedsiębiorców w zakresie dysponowania dokumentami
potwierdzającymi zgodność z przepisami UE
Konferencja jest przeznaczona dla
wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla
pracowników firm produkcyjnych z działów jakości i rozwoju, produkcji, badań i
rozwoju, technologów oraz działów prawnych.
Informacja na temat konferencji kliknij
tutaj
Formularz rejestracyjny kliknij
tutaj
Zapraszamy do udziału!
Kontakt:
Monika Jonczak -
dyrektor ds. marketingu
e-mail: m.jonczak@pfpz.pl
Polska Federacja
Producentów Żywności Związek Pracodawców
ul. Cybernetyki 19B,
02-677 Warszawa
M: + 48 604
143 104
pełna lista aktualności
|