Konferencja PFPŻ ZP pt.: Prawo pracy - nowe wyzwania dla przedsiębiorców w 2022 r., 24 lutego 2022 r. w godz. 10:00-13:30Wraz z kwartalnikiem "Food Lex" oraz partnerem merytorycznym wydarzenia - Rycak Kancelaria Prawa Pracy i Hr zapraszamy do udziału w konferencji on-line.Polska Federacja
Producentów Żywności Związek Pracodawców oraz kwartalnik „Food-Lex” zapraszają bezpłatnie firmy członkowskie do udziału w konferencji on-line pt.: „Prawo pracy – nowe wyzwania
dla przedsiębiorców w 2022 r.”, która odbędzie się w dniu 24
lutego 2022 r. w godz. 10:00-13:30 na platformie ZOOM.
Program:
- Bezpieczeństwo
w miejscu pracy – nowe wymagania związane ze stanem epidemii - mgr inż. Józef
Fijołek - Nadinspektor Państwowej Inspekcji Pracy Okręgowego
Inspektoratu Pracy w Warszawie
- Nowe zasady zatrudniania
cudzoziemców w 2022 - dr Ewa Flaszyńska
- Dyrektor Departamentu Rynku Pracy MRiPS
- Sygnaliści - adwokat dr Artur Rycak - Partner
zarządzający w Rycak Kancelaria Prawa Pracy i HR
- Badanie trzeźwości w
miejscu pracy - radca prawny dr Magdalena Rycak - Partner zarządzający w Rycak
Kancelaria Prawa Pracy i HR
- Wyzwania związane z dyrektywą work-life
balance - dr Michał Szypniewski - Prawnik
w Rycak Kancelaria Prawa Pracy i HR
Konferencja
jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym
łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla Zarządów, Działów Prawnych i HR.
Informacja
na temat konferencji otwórz
stronę
Formularz
rejestracyjny kliknij
tutaj
pełna lista aktualności
|