Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > AKTUALNOŚCI

AKTUALNOŚCI
Konferencja PFPŻ ZP pt.: Prawo pracy - nowe wyzwania dla przedsiębiorców w 2022 r., 24 lutego 2022 r. w godz. 10:00-13:30
Wraz z kwartalnikiem "Food Lex" oraz partnerem merytorycznym wydarzenia - Rycak Kancelaria Prawa Pracy i Hr zapraszamy do udziału w konferencji on-line.

Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców oraz kwartalnik „Food-Lex” zapraszają bezpłatnie firmy członkowskie do udziału w konferencji on-line pt.: „Prawo pracy – nowe wyzwania dla przedsiębiorców w 2022 r., która odbędzie się w dniu 24 lutego 2022 r. w godz. 10:00-13:30 na platformie ZOOM.

 

Program:

 

  • Bezpieczeństwo w miejscu pracy – nowe wymagania związane ze stanem epidemii - mgr inż. Józef Fijołek - Nadinspektor Państwowej Inspekcji Pracy Okręgowego Inspektoratu Pracy w Warszawie
  • Nowe zasady zatrudniania cudzoziemców w 2022 - dr Ewa Flaszyńska - Dyrektor Departamentu Rynku Pracy MRiPS
  • Sygnaliści - adwokat dr Artur Rycak - Partner zarządzający w Rycak Kancelaria Prawa Pracy i HR
  • Badanie trzeźwości w miejscu pracy - radca prawny dr Magdalena Rycak - Partner zarządzający w Rycak Kancelaria Prawa Pracy i HR
  • Wyzwania związane z dyrektywą work-life balance - dr Michał Szypniewski - Prawnik w Rycak Kancelaria Prawa Pracy i HR

 

Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla Zarządów, Działów Prawnych i HR.

Informacja na temat konferencji otwórz stronę

Formularz rejestracyjny kliknij tutaj


Prawo-pracy-1

Dodaj do:   Dodaj kanał RSSRSS   Dodaj do facebook.comFacebook

pełna lista aktualności

Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij