Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > AKTUALNOŚCI

AKTUALNOŚCI
Medale „Good Cheese” dla serów Hochland
Sery Hochland zdobyły medale w tegorocznym konkursie sera „Good Cheese" zorganizowanym w ramach kolejnej edycji Polskiego Kongresu Serowarskiego, którego finał zaplanowano w tym roku w Mrągowie 29 września, podczas uroczystej Gali.

Srebrny Medal w kategorii „serek na deser” zdobył Hochland Kanapkowy Czekoladowy, a brąz w najbardziej obleganej kategorii „ser na kanapkę” zdobył Hochland Naturalnie, że pyszny Śmietankowy.

 

W Polskim Kongresie Serowarskim uczestniczą producenci nabiału, przedstawiciele mediów, uczelni oraz dostawców rozwiązań technologicznych. Sery oceniali profesjonaliści: kucharze i szefowie restauracji. Konkurs „Good Cheese" dedykowany jest producentom, którzy komercyjnie oferują ser na polskim rynku. Nie ma w nim przegranych, ponieważ ogłaszane są jedynie trzy pierwsze miejsca w każdej ocenianej kategorii.

 

W tym konkursie liczy się smak, bardzo dziękujemy za uzyskane wyróżnienia i cieszymy się, że nasze sery smakują! Cieszymy się tym bardziej, że wśród wyróżnionych produktów są nasze ostatnie nowości rynkowe, co potwierdza dobry kierunek prowadzonych przez nas działań. – podkreśla Jacek Wyrzykiewicz, PR & Marketing Services Manager w Hochland Polska.      


GoodCheese2021 (002)

Dodaj do:   Dodaj kanał RSSRSS   Dodaj do facebook.comFacebook

pełna lista aktualności

Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij