Konferencja on-line pt.: Wycofanie żywności z obrotu. Ramy prawne i wyzwania w praktyce, 13 października 2021 r.Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców oraz kwartalnik „Food-Lex” zapraszają do udziału w konferencji on-line pt.: Wycofanie żywności z obrotu. Ramy prawne i wyzwania w praktyce, która odbędzie się w dniu 13 października 2021 r. na platformie ZOOM.
W programie:
- Wycofanie żywności z obrotu –
najbardziej newralgiczne elementy z perspektywy prawnej
- Testowanie
procedury wycofania wyrobów z rynku w świetle wymagań standardów BRC-GSFS ver.8
i IFS Food ver.7
- Odpowiedzialność
cywilna za szkody wyrządzone przez żywność – jak się przygotować, jak reagować
- Case study kryzysu związanego z wycofaniem oraz
reklamacje
Informacja na temat konferencji na stronie>>>
Zapraszamy do udziału w konferencji!
Kontakt:
Monika Jonczak - dyrektor ds. marketingu
e-mail: m.jonczak@pfpz.pl
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców
ul. Chałubińskiego 8
00-613 Warszawa
M:+ 48 604 143 104
pełna lista aktualności
|