Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > AKTUALNOŚCI

AKTUALNOŚCI
Nieustannie dążymy do dostarczania producentom branży spożywczej kompleksowego doradztwa w zakresie wprowadzanych zmian prawnych.
W dniu dzisiejszym odnosimy się do najnowszej zmiany - w sprawie najwyższych dopuszczalnych poziomów pozostałości pestycydów - zachęcając do zapoznania się z szerokimi kompetencjami laboratorium Hamilton UO-Technologia Sp. z o.o. w Słomczynie.

Od dnia 19.08.2021 r. obowiązywać zacznie Rozporządzenie Komisji (UE) 2021/1247 z dnia 29 lipca 2021 r. zmieniające załącznik II do rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (WE) nr 396/2005 w odniesieniu do najwyższych dopuszczalnych poziomów pozostałości mandestrobiny w winogronach i truskawkach.

Laboratorium Hamilton UO-Technologia Sp. z o.o. w Słomczynie oferuje kompleksowe i szczegółowe analizy pozostałości środków ochrony roślin w produktach spożywczych, glebie i podłożach.

Współpracując z Hamilton UO-technologia otrzymasz ocenę zgodności:

  • z wymaganiami UE
  • z wymaganiami USA (FDA)
  • w zakresie rolnictwa ekologicznego

A także możliwość wyliczenia ARfD (Ostra Dawka Referencyjna) i profesjonalne doradztwo.

Oferta dopasowana jest zarówno do wymagań żywności konwencjonalnej jak i ekologicznej, oraz certyfikacji gospodarstw rolnych.

Ceniąc wygodę i czas naszych Klientów udostępniamy funkcjonalności Panelu Klienta, za pomocą którego w prosty sposób można dokonać zlecenia, śledzić jego realizację oraz uzyskać sprawozdanie z badań.

 

Śledź zmiany w naszych aktualnościach na stronie www.hamilton.com.pl

Jesteś zainteresowany badaniami?

Skontaktuj się ze swoim opiekunem z Biura Obsługi Klienta lub z Działu Handlowego, lub prześlij swoje zapytanie na nasz adres e-mail:  oferty.food@jsh.com.pl

 

ZAPRASZAMY DO WSPÓŁPRACY


Badania żywności szablon post poziom(4)

 

 


Dodaj do:   Dodaj kanał RSSRSS   Dodaj do facebook.comFacebook

pełna lista aktualności

Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij