Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > AKTUALNOŚCI

AKTUALNOŚCI
Badania dla przemysłu browarniczego
Laboratorium J.S. Hamilton od lat wspiera producentrów piwa i napojów słodowych w dostarczaniu najlepszej jakości wyrobów dla konsumentów. W ofercie znajdują się badania mikrobiologiczne, sensoryczne i fizykochemiczne niezbędne do potwierdzenia bezpieczeństwa produktu gotowego i produktów ubocznych oraz oceny zgodności z ich specyfikacjami.

Proponujemy między innymi analizy:

- mikrobiologiczne (bieżące oraz przechowalnicze)

- sensoryczne (metody opisowe, punktowe, test parzysty, trójkątowy)

- screeningowe GMO

- fizykochemiczne (metody analiz klasycznych, czy chromatograficznych)

- zawartości mikotoksyn

- metali ciężkich

- pozostałości pestycydów w surowcach

 

Zapewniamy również badania środowiskowe wody i ścieków.

 

Jesteś zainteresowany?

Skontaktuj się ze swoim opiekunem z Biura Obsługi Klienta lub z Działu Handlowego, aby poznać szczegóły.

 

Chcesz rozpocząć współpracę?

To proste! Prześlij swoje zapytanie na nasz adres e-mail:

oferty.food@jsh.com.pl

 

ZAPRASZAMY DO WSPÓŁPRACY


Badania żywności szablon post poziom(3) (002)

Dodaj do:   Dodaj kanał RSSRSS   Dodaj do facebook.comFacebook

pełna lista aktualności

Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij