Badania dla przemysłu browarniczegoLaboratorium J.S. Hamilton od lat wspiera producentrów piwa i napojów słodowych w dostarczaniu najlepszej jakości wyrobów dla konsumentów. W ofercie znajdują się badania mikrobiologiczne, sensoryczne i fizykochemiczne niezbędne do potwierdzenia bezpieczeństwa produktu gotowego i produktów ubocznych oraz oceny zgodności z ich specyfikacjami.Proponujemy między innymi analizy:
- mikrobiologiczne (bieżące oraz przechowalnicze)
- sensoryczne (metody opisowe, punktowe, test parzysty,
trójkątowy)
- screeningowe GMO
- fizykochemiczne (metody analiz klasycznych, czy
chromatograficznych)
- zawartości mikotoksyn
- metali ciężkich
- pozostałości pestycydów w
surowcach
Zapewniamy również badania środowiskowe wody i ścieków.
Jesteś zainteresowany?
Skontaktuj się ze swoim opiekunem
z Biura Obsługi Klienta lub z Działu Handlowego, aby poznać szczegóły.
Chcesz
rozpocząć współpracę?
To proste! Prześlij swoje
zapytanie na nasz adres e-mail:
oferty.food@jsh.com.pl
ZAPRASZAMY
DO WSPÓŁPRACY
pełna lista aktualności
|