Ryby i przetwory rybne – zbadaj je w J.S. HamiltonWykonujemy kompleksowe badania laboratoryjne ryb i przetworów rybnych, aby zagwarantować bezpieczeństwo i potwierdzić jakość analizowanych produktów. Nasza oferta skierowana jest do producentów oraz dystrybutorów ryb i przetworów rybnych.W naszej ofercie znajdą Państwo
m.in. analizy: (również próby przechowalnicze oraz badania obciążeniowe z zastosowaniem Listeria monocytogenes)
· - fizykochemiczne - Dioksyny/furany/PCB/n-PCB,
- Wielopierścieniowe Węglowodory Aromatyczne,
- Antybiotyki,
- Histamina,
- Lotne Zasady Amonowe,
- Metale ciężkie,
- Konserwanty,
- Wartości odżywcze
- Analizy klasyczne (m.in. popiół, tłuszcz, woda, białko, cukry)
| - Kwasy tłuszczowe,
- Cholesterol
- Witaminy
- molekularne - pozostałości pestycydów
- sensoryczne (metoda opisowa i punktowa), konsumenckie
Ponadto oferujemy m.in. weryfikację treści etykiet, czy zafałszowań żywności. |
Jesteś zainteresowany?
Skontaktuj się ze swoim opiekunem
z Biura Obsługi Klienta lub z Działu Handlowego, aby poznać szczegóły.
Chcesz
rozpocząć współpracę?
To proste! Prześlij swoje
zapytanie na nasz adres e-mail:
oferty.food@jsh.com.pl
ZAPRASZAMY
DO WSPÓŁPRACY
pełna lista aktualności
|