Badania molekularne w J.S. Hamilton – identyfikacja gatunku mięsa, obecność DNA pochodzenia zwierzęcegoPracownia badań molekularnych laboratorium J.S. Hamilton w Tychach przeprowadza m.in. akredytowane badania służące wykrywaniu zafałszowania mięsa.W ofercie znajdą Państwo oznaczenia mięsa wieprzowego,
wołowego, jagnięcego, kurzego, indyczego oraz koniny.
Pracownia dysponuje również testem jakościowym pozwalającym
określić obecność DNA pochodzenia zwierzęcego.
Analiza ta pozwala na wykrywanie zanieczyszczeń produktów
wegetariańskich i wegańskich.
Test wykrywa DNA pochodzenia
ssaczego i z drobiu.
Metoda jest specyficzna dla następujących gatunków zwierząt: - koza -
kangur - koń - gęś
- świnia -
jeleń -
osioł -
struś
- owca -
bydło -
kurczak -
bażant
- łabędź -
indyk
W przypadku produktów wegańskich zalecamy wykonanie
dodatkowych badań pozwalających na wykluczenie obecności ryb oraz surowców
odzwierzęcych w produkcie - mleko i jaja.
Jesteś zainteresowany?
Skontaktuj się ze swoim opiekunem
z Biura Obsługi Klienta lub z Działu Handlowego, aby poznać szczegóły.
Chcesz
rozpocząć współpracę?
To proste! Prześlij swoje
zapytanie na nasz adres e-mail:
oferty.food@hamilton.com.pl
ZAPRASZAMY
DO WSPÓŁPRACY
pełna lista aktualności
|