Projekt - Kompetencje dla sektora żywności wysokiej jakościNowy harmonogram:
- rejestracja PARP - 12.03.2021 r.
- realizacja usług rozwojowych - 30.06.2021 r.Celem
projektu jest podniesienie, zgodnie z potrzebami przedsiębiorców, kompetencji w
zakresie Rekomendacji Nadzwyczajnej Sektorowej Rady ds. kompetencji sektor
żywności wysokiej jakości, mających na celu zapobieganie negatywnym skutkom pandemii w następujących obszarach tematycznych:
1) Dobre Praktyki Higieniczne GHP i HACCP w
warunkach pandemii;
2) Organizacja sprzedaży i promocji w warunkach
pandemii;
3) Zaopatrzenie surowcowe zakładu produkcyjnego
w warunkach pandemii;
4) Magazynowanie i transport żywności i w
warunkach pandemii;
5) Zarządzanie kryzysowe w przypadku
wystąpienia zakażenia w zakładzie.
Zasady naboru określa „Regulamin rekrutacji i uczestnictwa” dostępny na
stronie projektu: http://kompetencjedlaturystyki.pl/
(zakładka SEKTOR ŻYWNOŚCI).
Zalecamy uważne przeczytanie
Regulaminu, wzoru umowy oraz pozostałych załączników. O wszelkich zmianach
będziemy informować na bieżąco. Rekomendujemy systematyczne śledzenie strony
www zakładka aktualności.
W przypadku pytań prosimy o kontakt z Biurem Projektu:
MDDP spółka akcyjna Akademia
Biznesu Sp. k. Budynek „Biura przy Warzelni” ul. Grzybowska 56 / 00-844 Warszawa Tel. 789 446 760, 22 208 23 73
e-mail:
zywnosc@akademiamddp.pl
pełna lista aktualności
|