Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > AKTUALNOŚCI

AKTUALNOŚCI
IV fala badania Indeksu IBŻ dotyczącą aktywności branży spożywczej
Food Research Institute rusza z kolejną edycją badania Indeks IBŻ. To podsumowanie rocznego badania które wskaże nam nastroje w branży spożywczej w okresie trwania pandemii. Gorąco zapraszamy do jej współtworzenia poprzez wypełnienie ankiety.

Indeks IBŻ to wskaźnik aktywności gospodarczej w sektorze rolno-spożywczym, który umożliwia poznanie nastrojów w łańcuchu dostaw (producenci ↔ przetwórcy ↔ dystrybutorzy). Powstaje on na bazie anonimowych badań ankietowych przeprowadzanych wśród kadry zarządzającej.
Zagadnienia w nim zawarte skupiają się na ustaleniu tempa wzrostu gospodarczego w sektorze oraz relacjach popytu i podaży w obecnych realiach społeczno-ekonomicznych.

Wypełnienie ankiety zajmuje ok. 15 minut.
Charakter każdej odpowiedzi zostanie poufny i w żaden sposób nie będzie bezpośrednio powiązany z osobą lub organizacją bez wyraźnie wyrażonej zgody. Raport z wynikami zostanie opublikowany w sierpniu 2020 roku.

 

Zachęcamy do wypełnienia ankiety pod poniższym linkiem

 

Patronat nad badaniem Indeks IBŻ objęła Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców. 


Dodaj do:   Dodaj kanał RSSRSS   Dodaj do facebook.comFacebook

pełna lista aktualności

Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij