Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > AKTUALNOŚCI

AKTUALNOŚCI
Medale „Good Cheese” dla serów Hochland
Sery Hochland zdobyły medale w kilku kategoriach w konkursie sera „Good Cheese” zorganizowanym w ramach kolejnej edycji Polskiego Kongresu Serowarskiego, który odbył się we wrześniu w Lublinie, w Between Hotelu.

Sery z oferty Hochland zdobyły medale w kilku kategoriach. Złoty Medal w konkursie „Good cheese” zdobyła tegoroczna nowość - Almette bez laktozy w kategorii serek do smarowania. Srebrny Medal w kategorii „ready to go” zdobył ser Hochland Kanapkowy mini śmietanka i szczypior, a w kategorii ser „na deskę” srebro otrzymał ser Valbon.

 

W Polskim Kongresie Serowarskim uczestniczyli producenci nabiału, przedstawiciele mediów, uczelni oraz dostawców rozwiązań technologicznych. Sery oceniali profesjonaliści: kucharze i szefowie restauracji.  Organizatorem wydarzenia było Wydawnictwo Bikotech. W programie jak zwykle znalazło się sporo nowości. Uczestnicy Gali mieli również możliwość degustacji zwycięskich serów na specjalnie przygotowanym stole serowym.

 

Konkurs „Good Cheese” dedykowany jest producentom, którzy komercyjnie oferują ser na polskim rynku. Nie ma w nim przegranych, ponieważ ogłaszane są jedynie trzy pierwsze miejsca w każdej ocenianej kategorii. W tym konkursie liczy się smak, bardzo dziękujemy za uzyskane wyróżnienia i cieszymy się, że nasze sery smakują! Hochland – to jest pyszne – od lat – niezmiennie! - powiedział Jacek Wyrzykiewicz, PR & Marketing Services Manager w Hochland Polska.


20200922_000236 (002)

 



Hochland działa na polskim rynku od ponad 25 lat, do portfela marek należą najpopularniejsze sery: Hochland, Almette, Valbon. Produkuje w Polsce w dwóch fabrykach: w Kaźmierzu i Węgrowie.


Dodaj do:   Dodaj kanał RSSRSS   Dodaj do facebook.comFacebook

pełna lista aktualności

Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij