Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > AKTUALNOŚCI

AKTUALNOŚCI
Webinarium pt.: Zapewnienie bezpieczeństwa żywności w nowoczesnym przemyśle spożywczym, 02.10.2020 w godz. 10.00-11.00
Jak zapewnić bezpieczeństwo żywności i pełną identyfikowalność w całym procesie – od pola rolnika do stołu konsumenta?

Sprawdź, jak zapewnić bezpieczeństwo żywności, spełniać normy w czasach, gdy instytucje rządowe i główni detaliści wdrażają coraz ostrzejsze regulacje i wymagają dokładniejszych informacji. Zobacz, jak używać elastycznego systemu śledzenia przepływów w łańcuchu dostaw i jak można korzystać z informacji potrzebnych do wycofań z jednego miejsca. Prelegenci: Cezary Zwolski, Ekspert Infor M3, iPCC.

 

Zapraszamy na webinarium organizowane przez Infor i iPCC.


Rejestracja>>


200464104_man-shopping-food-beverage-supermarket-bottles-shelves_getty_1707x960 (002)

Dodaj do:   Dodaj kanał RSSRSS   Dodaj do facebook.comFacebook

pełna lista aktualności

Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij