Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > AKTUALNOŚCI

AKTUALNOŚCI
Wrzesień – Październik - Bezpieczne żniwa - Badania zbóż, pasz i śrut
Laboratoria J.S. Hamilton Poland Sp.z o.o. oferują kompleksowe badania laboratoryjne zbóż, pasz i śrut, które obejmują badania:
• mikrobiologiczne,
• fizykochemiczne w tym: podstawowe badania fizykochemiczne potwierdzające skład produktu; oznaczanie pozostałości pestycydów, mikotoksyn, metali ciężkich; zawartość minerałów, witamin, dioksyn /PCB dioksynopodobnych/PCB niedioksynopodobnych, GMO.


baner2 (002)


Wykonując kompleksowe badania w J.S.Hamilton Poland Sp. z o.o. zyskujesz rabat:

  • 10% na Pakiet GMP+ w  którego w skład wchodzą:
    aflatoksyna B1,dioksyny/PCB dioksynopodobne/PCB niedioksynopodobne, metale ciężkie (arsen, ołów, kadm i rtęć) oraz fluor, pestycydy
  • 5% przy  zleceniu dwóch analiz bezpieczeństwa zbóż, pasz i śrut  tj.:
    oznaczanie pozostałości pestycydów, mikotoksyn,  metali ciężkich;  zawartość minerałów, witamin, GMO


W celu aktywowania promocji prosimy o kontakt z Państwa opiekunem z Biura Obsługi Klienta lub Działu Handlowego.

 

Zapoznaj się z szczegółami promocji: https://hamilton.com.pl/oferta/badania-zywnosci-i-pasz/promocje/wrzesien-pazdziernik-bezpieczne-zniwa-badania-zboz-pasz-i-srut/

 


Jesteś zainteresowany?

Skontaktuj się ze swoim opiekunem z Biura Obsługi Klienta lub z Działu Handlowego.


Nie współpracowałeś jeszcze z nami?

To proste! Prześlij swoje zapytanie na nasz adres e-mail: oferty.food@hamilton.com.pl

 

Dbajmy razem o bezpieczeństwo naszych zbóż!


Dodaj do:   Dodaj kanał RSSRSS   Dodaj do facebook.comFacebook

pełna lista aktualności

Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij