Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > AKTUALNOŚCI

AKTUALNOŚCI
Weryfikacja jakości posiłków cateringowych
Laboratorium J.S. Hamilton zapewnia możliwość badania posiłków cateringowych, w tym diet, dostarczanych do placówek służby zdrowia lub placówek edukacyjnych.

Weryfikacje posiłków obejmują m.in.:

  • ocenę wartości kalorycznej,
  • zawartość cholesterolu, glutenu, sodu, tłuszczu, cukru,
  • masy netto deklarowanej w jadłospisie.

Na podstawie uzyskanych raportów z analiz laboratoryjnych, umożliwiamy wydanie dodatkowej opinii dla potwierdzenia jakości całodziennego zestawu żywieniowego.

 

Jesteś zainteresowany?

Skontaktuj się ze swoim opiekunem z Biura Obsługi Klienta lub z Działu Handlowego.


Nie współpracowałeś jeszcze z nami?

To proste! Prześlij swoje zapytanie na nasz adres e-mail:

oferty.food@hamilton.com.pl


ZAPRASZAMY DO WSPÓŁPRACY!


ist2_5359436-breakfast-coffee-milk-orange-juice-and-croissant (002)

Dodaj do:   Dodaj kanał RSSRSS   Dodaj do facebook.comFacebook

pełna lista aktualności

Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij