Weryfikacja jakości posiłków cateringowychLaboratorium J.S. Hamilton zapewnia możliwość badania posiłków cateringowych, w tym diet, dostarczanych do placówek służby zdrowia lub placówek edukacyjnych.Weryfikacje posiłków obejmują m.in.:
- ocenę wartości kalorycznej,
- zawartość cholesterolu, glutenu, sodu, tłuszczu, cukru,
- masy netto deklarowanej w jadłospisie.
Na podstawie uzyskanych raportów z analiz
laboratoryjnych, umożliwiamy wydanie dodatkowej opinii dla potwierdzenia
jakości całodziennego zestawu żywieniowego.
Jesteś zainteresowany?
Skontaktuj się ze swoim opiekunem
z Biura Obsługi Klienta lub z Działu Handlowego.
Nie
współpracowałeś jeszcze z nami?
To proste! Prześlij swoje
zapytanie na nasz adres e-mail:
oferty.food@hamilton.com.pl
ZAPRASZAMY
DO WSPÓŁPRACY!
pełna lista aktualności
|