Konferencja PFPŻ ZP pt.: Produkcja środków spożywczych - istotne kwestie legislacyjne, 26.03.2020 r.Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców zaprasza do udziału w konferencji szkoleniowej pt.: „Produkcja środków spożywczych - istotne kwestie legislacyjne”, która odbędzie się w dniu 26 marca 2020 r. w Warszawie.W programie: - Podawanie informacji o pochodzeniu produktów spożywczych, w tym składników
podstawowych, w świetle aktualnych przepisów i wytycznych
- Izomery trans w środkach spożywczych
- Opakowania z recyklingu przeznaczone do żywności
- Nowe składniki żywności –
zasady stosowania
- Substancje pomagające w
przetwarzaniu
Tradycyjnie
dla osób zatrudnionych w firmach i organizacjach członkowskich PFPŻ ZP
oraz prenumeratorów kwartalnika "Food-Lex" przewidzieliśmy zniżki!
Zapraszamy do udziału w Konferencji!
Kontakt: Monika Jonczak - dyrektor ds. marketingu
e-mail: m.jonczak@pfpz.pl
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców ul. Chałubińskiego 8 00-613 Warszawa
tel.: + 48 22 830 70 55
pełna lista aktualności
|