Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > AKTUALNOŚCI

AKTUALNOŚCI
Konferencja PFPŻ ZP pt.: Produkcja środków spożywczych - istotne kwestie legislacyjne, 26.03.2020 r.
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców zaprasza do udziału w konferencji szkoleniowej pt.: „Produkcja środków spożywczych - istotne kwestie legislacyjne”, która odbędzie się w dniu 26 marca 2020 r. w Warszawie.

W programie:

  • Podawanie informacji o pochodzeniu produktów spożywczych, w tym składników podstawowych, w świetle aktualnych przepisów i wytycznych
  • Izomery trans w środkach spożywczych
  • Opakowania z recyklingu przeznaczone do żywności
  • Nowe składniki żywności – zasady stosowania
  • Substancje pomagające w przetwarzaniu


Tradycyjnie dla osób zatrudnionych w firmach i organizacjach członkowskich PFPŻ ZP oraz  prenumeratorów
kwartalnika "Food-Lex" przewidzieliśmy zniżki!

Więcej informacji oraz program wydarzenia na stronie>>

Zapraszamy do udziału w Konferencji!


Kontakt:
Monika Jonczak - dyrektor ds. marketingu
e-mail: m.jonczak@pfpz.pl

Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców
ul. Chałubińskiego 8
00-613 Warszawa
tel.: + 48 22 830 70 55



Dodaj do:   Dodaj kanał RSSRSS   Dodaj do facebook.comFacebook

pełna lista aktualności

Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij