Zasady produkcji żywności ekologicznejZapraszamy na szkolenie pt „Zasady produkcji żywności ekologicznej” w dn. 5 grudnia 2019 r. w Warszawie.Szkolenie
dedykowane jest dla przetwórców/producentów, importerów, eksporterów,
wprowadzających do obrotu, producentów pasz, a także dla osób które chcą
dopiero zacząć działalność ww. zakresach. Mamy nadzieję, że zechcą Państwo
skorzystać z doświadczenia Centrum
Jakości AgroEko Sp. z o.o.
Celem
szkolenia jest zdobycie, uporządkowanie oraz ugruntowanie wiedzy z zakresu
produkcji, przetwarzania, pakowania, etykietowania, transportu, importu oraz
przechowywania produktów ekologicznych.
Trenerzy Centrum Jakości AgroEko Sp. z o.o. to:
·
najwyższej klasy specjaliści z doświadczeniem z wielu branż i
przedsiębiorstw;
·
dostarczają wiedzę, inspirację, a co
najważniejsze – wskazują jak osiągnąć zakładane rezultaty;
·
nieustannie dążą do poszerzania swojej wiedzy i kompetencji.
Miejsce
szkolenia: Warszawa, ul. Modlińska 6 lok. 207.
Koszt
szkolenia: 400 PLN netto (faktura VAT). Cena obejmuje - materiały
szkoleniowe, przekąski, kawę, herbatę.
Wymagana
minimalna liczba uczestników do przeprowadzenia szkolenia: 5.
Czas
trwania szkolenia: 10.00 - 15.30 lub do wyczerpania
pytań.
Program
szkolenia oraz karta zgłoszeniowa do pobrania ze strony www.agroeko.com.pl (zakładka O nas -
szkolenia)
pełna lista aktualności
|