Konferencja PFPŻ ZP pt.: Produkcja wyrobów ekologicznych w sektorze spożywczym, 27.11.2019 r.Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców zaprasza do udziału w konferencji szkoleniowej pt.: „Produkcja wyrobów ekologicznych w sektorze spożywczym”, która odbędzie się w dniu 27 listopada 2019 r. w Warszawie.W programie:
- Produkty ekologiczne - najczęstsze nieprawidłowości stwierdzane na polskim rynku, a także działania UE związane ze zwalczaniem zafałszowań produktów ekologicznych
- Zmiany przepisów w zakresie produkcji ekologicznej
- Stosowanie aromatów w produktach ekologicznych
- Wymagania jakie musimy spełniać wytwórca przetworzonych wieloskładnikowych produktów ekologicznych
- Masz dobry produkt! Dziel się szeroko informacją o nim!
Tradycyjnie
dla osób zatrudnionych w firmach i organizacjach członkowskich PFPŻ ZP
oraz prenumeratorów kwartalnika "Food-Lex" przewidzieliśmy zniżki!
Zapraszamy do udziału w Konferencji!
Kontakt: Monika Jonczak - dyrektor ds. marketingu
e-mail: m.jonczak@pfpz.pl
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców ul. Chałubińskiego 8 00-613 Warszawa
tel.: + 48 22 830 70 55
pełna lista aktualności
|