Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > AKTUALNOŚCI

AKTUALNOŚCI
Konferencja PFPŻ ZP pt.: Produkcja wyrobów ekologicznych w sektorze spożywczym, 27.11.2019 r.
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców zaprasza do udziału w konferencji szkoleniowej pt.: „Produkcja wyrobów ekologicznych w sektorze spożywczym”, która odbędzie się w dniu 27 listopada 2019 r. w Warszawie.

W programie:

  • Produkty ekologiczne - najczęstsze nieprawidłowości stwierdzane na polskim rynku, a także działania UE związane ze zwalczaniem zafałszowań produktów ekologicznych
  • Zmiany przepisów w zakresie produkcji ekologicznej
  • Stosowanie aromatów w produktach ekologicznych
  • Wymagania jakie musimy spełniać wytwórca przetworzonych wieloskładnikowych produktów ekologicznych
  • Masz dobry produkt! Dziel się szeroko informacją o nim!


Tradycyjnie dla osób zatrudnionych w firmach i organizacjach członkowskich PFPŻ ZP oraz  prenumeratorów
kwartalnika "Food-Lex" przewidzieliśmy zniżki!

Więcej informacji oraz program wydarzenia na stronie>>

Zapraszamy do udziału w Konferencji!


Kontakt:
Monika Jonczak - dyrektor ds. marketingu
e-mail: m.jonczak@pfpz.pl

Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców
ul. Chałubińskiego 8
00-613 Warszawa
tel.: + 48 22 830 70 55

Dodaj do:   Dodaj kanał RSSRSS   Dodaj do facebook.comFacebook

pełna lista aktualności

Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij