Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > AKTUALNOŚCI

AKTUALNOŚCI
Konferencja PFPŻ ZP pt.: Kontrola żywności w łańcuchu spożywczym, 14.11.2019 r.
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców zaprasza do udziału w konferencji szkoleniowej pt: „Kontrola żywności w łańcuchu spożywczym”, która odbędzie się 14 listopada 2019 r. w Warszawie.

W programie:

  • Stosowanie aromatów w żywności konwencjonalnej oraz w żywności dla dzieci 
  • Zanieczyszczenia mikrobiologiczne przypraw stosowanych w produkcji żywności
  • O organach nadzoru rynku, czyli konsekwencje wprowadzenia ustawy z dnia 13 kwietnia  2016 r. o systemach oceny zgodności i nadzoru rynku
  • Kontrola opakowań przez przedsiębiorców sektora spożywczego 
  • Przegląd wiodących standardów stosowanych przez producentów żywności
  • Połączenie Inspekcji Handlowej z Inspekcją Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych


Tradycyjnie dla osób zatrudnionych w firmach i organizacjach członkowskich PFPŻ ZP oraz  prenumeratorów
kwartalnika "Food-Lex" przewidzieliśmy zniżki!

Więcej informacji oraz program wydarzenia na stronie>>

Zapraszamy do udziału w Konferencji!


Kontakt:
Monika Jonczak - dyrektor ds. marketingu
e-mail: m.jonczak@pfpz.pl

Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców
ul. Chałubińskiego 8
00-613 Warszawa
tel.: + 48 22 830 70 55

Dodaj do:   Dodaj kanał RSSRSS   Dodaj do facebook.comFacebook

pełna lista aktualności

Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij