VIII Akademia Food-Lex - jakość i bezpieczeństwo żywności, 22-23 maja 2019 r.Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców zaprasza do udziału w VIII Akademii Food-Lex - jakość i bezpieczeństwo żywności, która odbędzie się w dniach 22-23 maja 2019 r. w Chlewiskach koło Radomia.Zarezerwuj termin już dziś! Liczba miejsc ograniczona!
25% zniżki dla prenumeratorów kwartalnika „Food-Lex” 10% zniżki przy rejestracji do 9 maja 2019 r.
Podczas
konferencji zostaną przedstawione aktualne i istotne informacje
dotyczące przepisów regulujących jakość i bezpieczeństwo żywności.
W programie m.in.:
- dodatki
- zanieczyszczenia
- opakowania
- zmiany przepisów
Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich
przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie
dla pracowników firm produkcyjnych -
pracowników działów produkcji, zapewnienia jakości, technologii, a także dla
osób odpowiedzialnymi za sprawy legislacyjne. Więcej informacji o Akademii znajduje się na stronie portalu: www.pfpz.pl
pełna lista aktualności
|