Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > AKTUALNOŚCI

AKTUALNOŚCI
VIII Akademia Food-Lex - jakość i bezpieczeństwo żywności, 22-23 maja 2019 r.
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców zaprasza do udziału w VIII Akademii Food-Lex - jakość i bezpieczeństwo żywności, która odbędzie się w dniach 22-23 maja 2019 r. w Chlewiskach koło Radomia.

Zarezerwuj termin już dziś!

Liczba miejsc ograniczona!


25% zniżki dla prenumeratorów kwartalnika „Food-Lex”

10% zniżki przy rejestracji do 9 maja 2019 r.


Podczas konferencji zostaną przedstawione aktualne i istotne informacje dotyczące przepisów regulujących jakość i bezpieczeństwo żywności.

W programie m.in.:
  • dodatki
  • zanieczyszczenia
  • opakowania
  • zmiany przepisów

Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych - pracowników działów produkcji, zapewnienia jakości, technologii, a także dla osób odpowiedzialnymi za sprawy legislacyjne.


Więcej informacji o Akademii znajduje się na stronie portalu: www.pfpz.pl




Dodaj do:   Dodaj kanał RSSRSS   Dodaj do facebook.comFacebook

pełna lista aktualności

Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij