Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > AKTUALNOŚCI

AKTUALNOŚCI
#2 WEBINAR Ciągłe doskonalenie organizacji za pośrednictwem Systemów Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności
Wszystkie organizacje w łańcuchu dostaw stoją przed coraz bardziej restrykcyjnymi wymaganiami, aby wykazać, że ich systemy zarządzania i procedury są na najwyższym poziomie we wszystkich procesach. Dodatkowo organizacje muszą przystosować się do zmieniających się przepisów i aktualizacji w międzynarodowych standardach.

web

Program sesji będzie dotyczyć tematów takich jak:

  • Czym jest ciągłe doskonalenie
  • Ustalanie i osiąganie celów w zakresie ciągłego doskonalenia systemów
  • Ciągłe doskonalenie i jego znaczenie dla biznesu
  • Najczęściej występujące niezgodności podczas auditów i jak ich uniknąć
  • Program auditu wewnątrz organizacji, który pomoże w doskonaleniu funkcjonowania firmy
  • Analiza danych i trendów rynkowych jako czynnik wpływający na możliwości doskonalenia
  • Wpływ systemów zarządzania na wzrost wydajności

Dowiedz się więcej na temat programu webinarium kilkając na przycisk poniżej 

ZAREJESTRUJ SIĘ >>

Ekspertka - Erica Armstrong  - podczas webinarium podzieli się wiedzą jak korzystać z możliwości jakie daje certyfikacja, aby zapewnić stabilność organizacji, która przetrwa próbę czasu i sprosta wyzwaniom branży.

Zapraszamy!

1

Porcja wiedzy

Dostosowanie systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności do zmian w prawie żywnościowym - przeczytaj najnowszy artykuł naszej ekspertki. 

Dzięki naszemu wieloletniemu doświadczeniu mamy możliwość pomagać Państwu lepiej poznać tę dziedzinę poprzez udostępnianie bezpłatnych materiałów informacyjnych. Nasze bezpłatne foldery i artykułypomogą w zrozumieniu problemów związanych z certyfikacją w branży spożywczej oraz zmianami w standardach dotyczących tego sektora.



 

 

 


 

Przeczytaj więcej

2

Szkolenia

Nasza oferta obejmuje kursy ze standardów HACCP, ISO 22000 oraz BRC - od jednodniowego szkolenia wstępnego po wdrożeniowe i kursy dla auditorów wiodących - a zatem są one przydatne na każdym etapie. Nasze doświadczenie w dziedzinie przystosowywania organizacji różnych typów i wielkości nie ma sobie równych - oferujemy potrzebne szkolenia, które pozwalają poznać, wdrożyć i ocenić odpowiedni system zarządzania. Jako jedyna jednostka certyfikująca w Polsce oferujemy także akredytowane szkolenia BRC. Poznaj normę oraz zmiany jakie zaszły w nowej 8 Wersji na naszych kursach

Zobacz ofertę TUTAJ

3

Certyfikacja

Jesteśmy wiodącym dostawcą certyfikatów z zakresu bezpieczeństwa żywności i zapewniamy obszerne audity dotyczące szerokiej gamy norm związanych z bezpieczeństwem żywności i norm biznesowych w ramach całego łańcucha dostaw żywności i napojów – w tym uznanych norm dotyczących Globalnej Inicjatywy na rzecz Bezpieczeństwa Żywności (GFSI). Wybierz BSI Group Polska i certyfikuj się ze współtwórcą światowych norm






 

Wyślij zapytanie TUTAJ


Dodaj do:   Dodaj kanał RSSRSS   Dodaj do facebook.comFacebook

pełna lista aktualności

Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij