Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > AKTUALNOŚCI

AKTUALNOŚCI
VII Akademia Food-Lex - jakość i bezpieczeństwo żywności, 23-24 maja 2018 r.
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców zaprasza do udziału w VII Akademii Food-Lex - jakość i bezpieczeństwo żywności, która odbędzie się w dniach 23-24 maja 2018 r. w Radziejowicach koło Warszawy.

Zarezerwuj termin już dziś!

Liczba miejsc ograniczona!


25% zniżki dla prenumeratorów kwartalnika „Food-Lex”



Podczas konferencji zostaną przedstawione aktualne i istotne informacje dotyczące przepisów regulujących jakość i bezpieczeństwo żywności.

W programie m.in.:
  • dodatki
  • zanieczyszczenia
  • opakowania
  • zmiany przepisów

Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych - pracowników działów produkcji, zapewnienia jakości, technologii, a także dla osób odpowiedzialnymi za sprawy legislacyjne.


Więcej informacji o Akademii znajduje się na stronie portalu: www.pfpz.pl




Dodaj do:   Dodaj kanał RSSRSS   Dodaj do facebook.comFacebook

pełna lista aktualności

Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij