VII Akademia Food-Lex - jakość i bezpieczeństwo żywności, 23-24 maja 2018 r.Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców zaprasza do udziału w VII Akademii Food-Lex - jakość i bezpieczeństwo żywności, która odbędzie się w dniach 23-24 maja 2018 r. w Radziejowicach koło Warszawy.Zarezerwuj termin już dziś! Liczba miejsc ograniczona!
25% zniżki dla prenumeratorów kwartalnika „Food-Lex” Podczas konferencji zostaną przedstawione aktualne i istotne informacje dotyczące przepisów regulujących jakość i bezpieczeństwo żywności.
W programie m.in.:
- dodatki
- zanieczyszczenia
- opakowania
- zmiany przepisów
Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich
przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie
dla pracowników firm produkcyjnych -
pracowników działów produkcji, zapewnienia jakości, technologii, a także dla
osób odpowiedzialnymi za sprawy legislacyjne. Więcej informacji o Akademii znajduje się na stronie portalu: www.pfpz.pl
pełna lista aktualności
|