Konferencja PFPŻ ZP: Składniki żywności - aktualne wymagania prawne, 02.03.2017 r., WarszawaPolska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców zaprasza do udziału w konferencji szkoleniowej "Składniki żywności - aktualne wymagania prawne", która odbędzie się w dniu 2 marca br. w Warszawie.
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców zaprasza do udziału w konferencji szkoleniowej PFPŻ ZP pt.: "Składniki żywności - aktualne wymagania prawne" 2 marca 2017 r., Warszawa
25% zniżki dla prenumeratorów „Food-Lex” 10% zniżki przy rejestracji do 22 lutego 2016 r.
W programie przewidujemy omówienie następujących zagadnień: - składniki żywności - struktura ustawodawstwa UE i krajowego
- aktualne prace legislacyjne na poziomie UE w obszarze dodatków do żywności
- tradycyjne i nowatorskie podejście do analiz laboratoryjnych produktów spożywczych obecnych na rynku
- błonnik pokarmowy jako składnik żywności w świetle aktualnych przepisów i interpretacji
Więcej informacji i rejestracja pod linkiem>>
pełna lista aktualności
|