Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > AKTUALNOŚCI

AKTUALNOŚCI
Jaki model dystrybucji wybrać?
Konferencja dla producentów, dystrybutorów i hurtowników żywności.

Kryzys gospodarczy coraz mocniej dotyka też sektor żywnościowy, w tym i handel produktami żywnościowymi. Niekorzystnym tendencjom można się oprzeć, modyfikując i doskonaląc system dystrybucji, ale nietrafiona strategia lub zaniechania w tym zakresie mogą poważnie zaciążyć na pozycji i kondycji firmy. O dystrybucji żywności w czasach kryzysu dyskutowali uczestnicy konferencji "Dystrybucja -- źródło sukcesu lub porażki rynkowej", zorganizowanej przez Redakcję miesięcznika o żywności fresh& cool market 21 maja w czasie trwania targów IFE Poland w Warszawie.

Patronat merytoryczny nad konferencją sprawowała Szkoła Główna Handlowa w Warszawie, partnerami branżowymi byli POHID, PFPŻ oraz KUPS

Czytaj całość - pdf.


Dodaj do:   Dodaj kanał RSSRSS   Dodaj do facebook.comFacebook

pełna lista aktualności

 

Komentarze

Dodaj komentarz


Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij