Konferencja PFPŻ ZP: "Kontrola bezpieczeństwa i jakości żywności w łańcuchu spożywczym", 29.10.2015 r.Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców zaprasza do udziału w konferencji szkoleniowej „Kontrola bezpieczeństwa i jakości żywności w łańcuchu spożywczym”, która odbędzie się 29 października 2015 r. w Warszawie.Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców zaprasza do
udziału w konferencji szkoleniowej PFPŻ ZP pt.: „Kontrola
bezpieczeństwa i jakości żywności w łańcuchu spożywczym” 29
października 2015 r., Hotel Marriott, Warszawa 25 % zniżki dla prenumeratorów kwartalnika „Food-Lex"
W programie
przewidujemy omówienie następujących zagadnień: - Zagrożenia żywności a zgłoszenia do systemu RASFF
- Kontrola opakowań żywności – obowiązki przedsiębiorców w zakresie dysponowania dokumentami potwierdzającymi zgodność z przepisami UE
- Kwestionowanie dobrowolnych treści dotyczących produktu przez organy kontroli
- Zabezpieczenie przed szkodnikami zakładów spożywczych – nowa norma
- Zapewnienie bezpieczeństwa i jakości żywności – nowe wymagania
Gwarantujemy
najlepszych wykładowców: Marzena Pawlicka (Narodowy Instytut Zdrowia
Publicznego-Państwowy Zakład Higieny); Dorota Kozłowska (Polska Federacja
Producentów Żywności Związek Pracodawców); Małgorzata Krzepkowska (J.S.
Hamilton Poland S.A.); Marcin Tomasik (Kancelaria Tomasik Jaworski Sp.
p.); Tadeusz Wojciechowski (Polska Federacja Pest Control)
oraz aktualne informacje z zakresu kontroli bezpieczeństwa i
jakości żywności w łańcuchu spożywczym. Konferencja
jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym
łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych z
działów jakości i rozwoju, produkcji oraz prawnych, a także dla firm
zajmujących się handlem produktami spożywczymi.
Więcej informacji i formularz zgłoszeniowy dostępne są na stronie:
pełna lista aktualności
|