Konferencja PFPŻ ZP: Zapewnienie bezpieczeństwa żywności - wytyczne dla przedsiębiorców, 16.04.2015 r.10% zniżki przy rejestracji do 27 marca 2015 r.
25% zniżki dla Prenumeratorów „Food-Lex”Polska Federacja Producentów Żywności
zaprasza do udziału w konferencji szkoleniowej PFPŻ ZP pt.:
„Zapewnienie bezpieczeństwa żywności –
wytyczne dla przedsiębiorców”
16.04.2015, Warszawa, Hotel Marriott
10% zniżki przy rejestracji do 27 marca 2015 r. 25%
zniżki dla Prenumeratorów „Food-Lex”
W programie przewidujemy:
- Akrylamid
– praktyczne zalecenia dla przemysłu spożywczego
- Stosowanie dodatków w produktach spożywczych
- Identyfikowalność
jako element zapewniający bezpieczeństwo żywności
- Toksyny
bakteryjne w żywności
- Alergeny
żywnościowe – aktualne prace unijne i wytyczne przemysłu
Gwarantujemy najlepszych
wykładowców: Joanna Gajda-Wyrębek - (Narodowy Instytut Zdrowia
Publicznego – Państwowy Zakład Higieny), Dorota Kozłowska - (Polska
Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców), dr Krzysztof
Skierkowski - (Mondelēz International), Małgorzata Stachowiak -
(J.S. Hamilton Poland S.A.), Grzegorz Sokołowski - (Instytut
Logistyki i Magazynowania w Poznaniu) oraz najbardziej aktualne
informacje z zakresu bezpieczeństwa żywności.
Konferencja jest
przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu
żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych z działów
jakości i rozwoju, produkcji, badań i rozwoju, technologów oraz działów
prawnych.
Formularz zgłoszeniowy dostępny na stronie:
KONFERENCJA PFPŻ ZP pt.:
„ZAPEWNIENIE BEZPIECZEŃSTWA ŻYWNOŚCI”
pełna lista aktualności
|