Seminarium PFPŻ ZP „Znakowanie żywności w przemyśle spożywczym w świetle obowiązujących najnowszych przepisów"26 lutego 2014 r., Hotel Marriott, Warszawa - zapraszamy!Polska Federacja Producentów
Żywności
zaprasza do udziału w seminarium PFPŻ ZP pt.:
„Znakowanie żywności w przemyśle spożywczym w świetle
obowiązujących najnowszych przepisów"
26 lutego 2014 r., Hotel Marriott, Warszawa
25% zniżki dla
prenumeratorów„Food-Lex”
W programie przewidujemy:
- stosowanie Rozporządzenia nr 1169/2011 w sprawie
przekazywania konsumentom informacji na temat żywności
- prace Komisji Europejskiej dotyczące ogólnego
znakowania produktów spożywczych
- przekazywanie konsumentom informacji na temat żywności
w świetle regulacji o prawach konsumenta
- wymagania z zakresu znakowania żywności
Gwarantujemy
najlepszych wykładowców: Barbara Ratkovska - (Główny Inspektorat
Sanitarny), Dorota Kozłowska - (Polska Federacja Producentów Żywności
Związek Pracodawców), Marcin Tomasik - (Kancelaria Tomasik Jaworski Sp.
p.), Andrzej Kuciel - (TÜV Rheinland Polska Sp. z o.o.) oraz najbardziej
aktualne informacje z zakresu znakowanie żywności.
Konferencja
jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym
łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych z
działów jakości i rozwoju, produkcji, badań i rozwoju, technologów oraz działów
prawnych.
Więcej informacji, w tym formularz zgłoszeniowy dostępne są tutaj>>
pełna lista aktualności
|