Konferencja szkoleniowa PFPŻ ZP: Urzędowa kontrola żywnościPolska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców zaprasza do udziału w konferencji pt.: „Urzędowa kontrola żywności”, która odbędzie się 20.11.2014 r. w hotelu Marriott w Warszawie.
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców
zaprasza do udziału w konferencji szkoleniowej pt.:
„Urzędowa kontrola żywności”
25% rabatu dla prenumeratorów kwartalnika „Food-Lex"
10% zniżki przy rejestracji do 30 października 2014 r.
Tylko na konferencji PFPŻ ZP:
- Środki spożywcze specjalnego
przeznaczenia żywieniowego - wybrane aspekty aktualnej sytuacji prawnej oraz
przyszłych zmian
- Współpraca Państwowej Inspekcji
Sanitarnej z innymi inspekcjami w zakresie nadzoru nad bezpieczeństwem
żywności
- Bezpieczeństwo w łańcuchu
spożywczym - warunki prawne dostaw żywności
- Najnowsze akty prawne Komisji UE w
odniesieniu do zanieczyszczeń chemicznych żywności
- Stosowanie dodatków do żywności –
zagadnienia, na które należy zwracać uwagę
Gwarantujemy
najlepszych wykładowców: Barbara Ratkovska (Główny
Inspektorat Sanitarny), Marlena
Żarnecka(Kancelaria DENTONS), Joanna Gajda-Wyrębek (Narodowy Instytut
Zdrowia Publicznego – Państwowy Zakład Higieny), Hanna Wachowska (J.S. Hamilton S.A. );
Edyta Brzezińska (Wojewódzka
Stacja Sanitarno-Epidemiologiczna w Warszawie ) oraz najbardziej aktualne
informację odnośnie urzędowej kontroli żywności.
Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw
branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników
firm produkcyjnych z działów jakości i rozwoju, produkcji oraz prawnych, a
także dla firm zajmujących się handlem produktami spożywczymi.
Formularz zgłoszeniowy dostępny na stronie:
KONFERENCJA
PFPŻ ZP pt.: „URZĘDOWA KONTROLA ŻYWNOŚCI”
pełna lista aktualności
|