"Żywność; dobro, które angażuje"Zapraszamy do wzięcia udziału w badaniu ankietowym dotyczącym ograniczenia strat żywności i możliwości podniesienia jakości współpracy pomiędzy przemysłem żywnościowym a organizacjami pozarządowymi w tym zakresie.Celem programu „Żywność – dobro, które angażuje” jest
wypracowanie rozwiązań podnoszących skuteczność zagospodarowywania nadwyżek
żywności pochodzących z darowizn przedsiębiorców.
Zwracamy się z uprzejmą prośbą o odpowiedzi na pytania
zawarte w kwestionariuszu dostępnym pod linkiem: ANKIETA
Udzielone przez Państwa odpowiedzi posłużą do opracowania
ekspertyzy na temat potencjału nowych źródeł żywności do wykorzystania przez
organizacje społeczne. Podsumowanie ekspertyzy zostanie opublikowane m.in. na
stronie Polskiej Federacji Producentów Żywności www.pfpz.pl
we wrześniu 2014 r.
Wypełnienie ankiety nie potrwa dłużej niż 15 minut. Badanie
jest anonimowe.
Uprzejmie prosimy o udzielenie odpowiedzi w terminie
do dnia 15 sierpnia 2014 r.
W przypadku dodatkowych uwag lub komentarzy, które mogą być pomocne dla celów badania, uprzejmie prosimy o kontakt z koordynatorem projektu ze strony PFPZ ZP – p. Agnieszką Słodową (email: a.slodowa@pfpz.pl; tel: 22 830 70 55).
pełna lista aktualności
|