Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > AKTUALNOŚCI

AKTUALNOŚCI
"Żywność; dobro, które angażuje"
Zapraszamy do wzięcia udziału w badaniu ankietowym dotyczącym ograniczenia strat żywności i możliwości podniesienia jakości współpracy pomiędzy przemysłem żywnościowym a organizacjami pozarządowymi w tym zakresie.

Celem programu „Żywność – dobro, które angażuje” jest wypracowanie rozwiązań podnoszących skuteczność zagospodarowywania nadwyżek żywności pochodzących z darowizn przedsiębiorców.


Zwracamy się z uprzejmą prośbą o odpowiedzi na pytania zawarte w kwestionariuszu dostępnym pod linkiem: ANKIETA


Udzielone przez Państwa odpowiedzi posłużą do opracowania ekspertyzy na temat potencjału nowych źródeł żywności do wykorzystania przez organizacje społeczne. Podsumowanie ekspertyzy zostanie opublikowane m.in. na stronie Polskiej Federacji Producentów Żywności www.pfpz.pl we wrześniu 2014 r.

 

Wypełnienie ankiety nie potrwa dłużej niż 15 minut. Badanie jest anonimowe.


Uprzejmie prosimy o udzielenie odpowiedzi w terminie do dnia 15 sierpnia 2014 r


W przypadku dodatkowych uwag lub komentarzy, które mogą być pomocne dla celów badania, uprzejmie prosimy o kontakt z koordynatorem projektu ze strony PFPZ ZP – p. Agnieszką Słodową (email: a.slodowa@pfpz.pl; tel: 22 830 70 55).


Dodaj do:   Dodaj kanał RSSRSS   Dodaj do facebook.comFacebook

pełna lista aktualności

Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij