Legislacja
Food-Lex
Dodatki do żywności
i aromaty
Zanieczyszczenia
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
Trzymaj Formę !
02.07.2024:
Mondelēz International w Polsce kontynuuje inwestycje w odnawialne źródła energii
01.07.2024:
Wyniki kontroli w zakresie jakości handlowej przypraw i ziół (I kw. 2024 roku)
28.06.2024:
Jubileusz 20-lecia Polskiej Gospodarki Żywnościowej
28.06.2024:
Zapraszamy do lektury najnowszego wydania kwartalnika "Food-Lex"!
28.06.2024:
Posiedzenie Rady AGRIFISH - rozmowy o przyszłości rolnictwa i rybołówstwa w UE
Kim jesteśmy
Działania
Kontakt
Jesteś tutaj:
strona główna
>
AKTUALNOŚCI
AKTUALNOŚCI
Wielopierścieniowe węglowodory aromatyczne – zmiany w wymaganiach prawa żywnościowego
Wielopierścieniowe węglowodory aromatyczne – zmiany w wymaganiach prawa żywnościowego.
Dodaj do:
RSS
Facebook
pełna lista aktualności
Członkowie PFPŻ ZP
Dołącz do nas!
2005 - 2024 © PFPZ ZP; Wszystkie prawa zastrzeżone
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców
ul. Cybernetyki 19B, 02-677 Warszawa
Kontakt:
Telefon: +48 22 830 70 55
Fax: +48 22 830 70 56
Email: biuro@pfpz.pl
Zaprenumeruj biuletyn PFPŻ ZP
dalej
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w
Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie