Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > AKTUALNOŚCI

AKTUALNOŚCI
Konferencja PFPŻ ZP pt.:"Dodatki do żywności"
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców zaprasza do udziału konferencji pt:.
„Dodatki do żywności” 12.03. 2014 r., hotel Marriott, Warszawa


Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców

zaprasza do udziału w konferencji szkoleniowej:

„Dodatki do żywności ”

12 marca 2014 r., Hotel Marriott, Warszawa

 

25% rabatu dla prenumeratorów kwartalnika Food-Lex"

 

W programie między innymi:

  • Wytyczne Komisji Europejskiej dotyczące dodatków do żywności                
  • Substancje słodzące w żywności
  • Aromaty dymu wędzarniczego
  • Dodatki do żywności w XXI wieku
  • Wybrane dodatki do żywności - metody analiz oraz interpretacja wyników    
  • Prace Komisji Europejskiej dotyczące dodatków do żywności
  • Zagrożenia prawne i medialne związane ze stosowaniem dodatków do żywności

 

Gwarantujemy najlepszych wykładowców min.: Joanna Gajda - Wyrębek (Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego – Państwowy Zakład Higieny), Krzysztof Krygier (Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie), Marcin Tomasik (kancelaria Tomasik Jaworski Sp. p.) oraz najbardziej aktualne informacje odnośnie stosowania dodatków do żywności.



Kto powinien wziąć udział w konferencji:

 

Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych z działów: jakości i rozwoju, badań i rozwoju, technologów oraz działów prawnych.

  

Formularz zgłoszeniowy dostępny na stronie:



KONFERENCJA SZKOLENIOWA  PFPŻ ZP pt.: „DODATKI DO ŻYWNOŚCI”






Dodaj do:   Dodaj kanał RSSRSS   Dodaj do facebook.comFacebook

pełna lista aktualności

Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij