Konferencja PFPŻ ZP pt.:"Dodatki do żywności"Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców zaprasza do udziału konferencji pt:.
„Dodatki do żywności” 12.03. 2014 r., hotel Marriott, WarszawaPolska Federacja
Producentów Żywności Związek Pracodawców
zaprasza do udziału w
konferencji szkoleniowej:
„Dodatki do żywności
”
12 marca 2014 r., Hotel
Marriott, Warszawa
25% rabatu dla
prenumeratorów kwartalnika „Food-Lex"
W programie między innymi:
- Wytyczne Komisji
Europejskiej dotyczące dodatków do żywności
- Substancje
słodzące w żywności
- Aromaty dymu
wędzarniczego
- Dodatki do
żywności w XXI wieku
- Wybrane dodatki do
żywności - metody analiz oraz interpretacja wyników
- Prace Komisji
Europejskiej dotyczące dodatków do żywności
- Zagrożenia prawne
i medialne związane ze stosowaniem dodatków do żywności
Gwarantujemy najlepszych wykładowców min.: Joanna Gajda -
Wyrębek (Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego – Państwowy Zakład
Higieny), Krzysztof Krygier (Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w
Warszawie), Marcin Tomasik (kancelaria Tomasik Jaworski Sp. p.) oraz
najbardziej aktualne informacje odnośnie stosowania dodatków do
żywności.
Kto powinien wziąć udział w konferencji:
Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży
spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm
produkcyjnych z działów: jakości i rozwoju, badań i rozwoju, technologów oraz
działów prawnych.
Formularz zgłoszeniowy
dostępny na stronie:
KONFERENCJA
SZKOLENIOWA PFPŻ ZP pt.: „DODATKI DO
ŻYWNOŚCI”
pełna lista aktualności
|