Marynaty 2 w 1 KnorrNowe, naturalne Marynaty 2 w 1 Knorr rozwieją wątpliwości związane z odpowiednim doborem ziół i przygotowaniem soczystego mięsa.Marynowanie, bejcowanie, aromatyzowanieProces marynowania z naturalnymi marynatami Knorr jest wyjątkowo krótki. Na 1 kg mięsa użyj 50 ml oleju lub oliwy, dodaj 3 łyżeczki naturalnej marynaty Knorr i odstaw na min. 30 minut. W przypadku przyprawiania, po prostu posyp mięso 3 łyżeczkami przyprawy. Proste, prawda?
Trzy naturalne sposoby na soczyste mięso:
Marynata do mięs z gorczycą i kolendrą podkreśli smak najpopularniejszych dań kuchni polskiej: pieczonego schabu, polędwiczek czy szynki. Dzięki podwójnemu zastosowaniu – również jako przyprawa – marynata nadaje się do dosmaczania mięsa mielonego. Druga wersja produktu, czyli Marynata do kurczaka 2 w 1 Knorr, to doskonała propozycja do przygotowywania dań z drobiu. Rozmaryn oraz pikantny pieprz cayenne urozmaicą smak bitek, kotletów, kawałków mięs dodawanych do ulubionych sałatek czy samodzielnie przygotowanego kurczaka z rożna. A z Marynatą do ryb Knorr mięso ryby nabierze wspaniałego aromatu i zdecydowanego smaku. Wszystko za sprawą orzeźwiającej cytryny i pachnącego koperku.
Więcej informacji: www.unilever.pl
pełna lista aktualności
|