Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > AKTUALNOŚCI

AKTUALNOŚCI
Konferencja PFPŻ ZP pt.:"Urzędowa kontrola żywności"
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców zaprasza do udziału konferencji pt:.
„Urzędowa kontrola żywności” 14.11. 2013 r., hotel Marriott, Warszawa


Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców

 

zaprasza do udziału w konferencji szkoleniowej pt.:

 

„Urzędowa kontrola żywności”

 

14 listopada 2013 r., Hotel Marriott, Warszawa

 

 


Tradycyjnie dla osób zatrudnionych w firmach i organizacjach członkowskich PFPŻ ZP oraz dla prenumeratorów kwartalnika Food-Lex przewidzieliśmy zniżki:


  • 50% zniżki od ceny netto dla pracowników firmy lub organizacji członkowskiej PFPŻ ZP
  • 25% zniżki od ceny netto dla prenumeratorów kwartalnika Food Lex
  • 10% zniżki od ceny netto wynikającej z typu uczestnictwa – przy zgłoszeniu do 18 października 2013 r.

 

 

Konferencja poświęcona będzie poniższym zagadnieniom:


  • Urzędowa kontrola żywności zawierającej dodane witaminy i/lub składniki mineralne
  • Podawanie do publicznej wiadomości danych przedsiębiorców/produktów w związku z zastrzeżeniami jakości lub bezpieczeństwa żywności
  • Zanieczyszczenia mikrobiologiczne żywności
  • Możliwości analityczne Laboratorium J.S. Hamilton Poland  w świetle urzędowej kontroli produktów spożywczych
  • Urzędowa kontrola żywności prowadzona przez Inspekcję Handlową
  • Prawa i obowiązki kontrolowanego


Gwarantujemy najlepszych wykładowców: Dariusz Łomowski (Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumentów), Marcin Tomasik (Kancelaria Prawnicza DENTONS), Tomasz Jaworski (Kancelaria Prawnicza DENTONS), Halina Śnieżyńska (Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego – Państwowy Zakład Higieny), Małgorzata Stachowiak (J.S. Hamilton S.A. ); Renata Grochowska (Wojewódzka Stacja Sanitarno-Epidemiologiczna w Warszawie (oraz najbardziej aktualne informację odnośnie urzędowej kontroli żywności.

 

Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych z działów jakości i rozwoju, produkcji oraz prawnych, a także dla firm zajmujących się handlem produktami spożywczymi

 



Informacje szczegółowa na temat konferencji dostępna na stronie www.pfpz.pl



Dodaj do:   Dodaj kanał RSSRSS   Dodaj do facebook.comFacebook

pełna lista aktualności

Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij