Konferencja Krajowej Izby Gospodarczej "Przemysł Spożywczy" pt. "Czy żywność może być lekiem?", Wrocław, 24-25 maja br.Krajowa Izba Gospodarcza „Przemysł Spożywczy” organizuje w dniach 24 – 25 maja br. konferencję pt.: „Czy żywność może być lekiem?”. Konferencja odbędzie się we Wrocławiu.Celem Konferencji jest:
- promocja żywności wzbogaconej, funkcjonalnej i suplementów diety oraz dodatków do żywności wśród konsumentów;
- naukowa ocena roli żywności wzbogaconej, funkcjonalnej i suplementów diety w żywieniu człowieka;
- prezentacja krajowego i europejskiego prawa w zakresie produkcji żywności wzbogaconej, funkcjonalnej i suplementów diety;
- europejskie i światowe trendy na rynku żywności wzbogaconej, funkcjonalnej i suplementach diety;
- prezentacja substancji dodatkowych wzbogacających żywność;
- wystawa rynkowych produktów żywności wzbogaconej, funkcjonalnej i suplementów diety.
Osoby zainteresowane udziałem w konferencji proszone są o kontakt z biurem Krajowej Izby Gospodarczej „Przemysł Spożywczy”: Al. Wilanowska 97E 02-765 Warszawa tel./fax (022) 853 74 06 e-mail: kig-ps@kig-ps.pl
Do pobrania: formularz zgłoszeniowy oraz szczegółowy program konferencji
pełna lista aktualności
|