Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > AKTUALNOŚCI

AKTUALNOŚCI
SGGW zaprasza do udziału w studiach podyplomowych: Bezpieczeńśtwo, higiena żywności i jakość w łańcuchu żywnościowym
Obecnie prowadzony jest nabór na kolejną edycję studiów. W tym roku oprócz standardowych dokumentów ukończenia studiów istnieje możliwość otrzymania Certyfikatu Auditora systemu HACCP firmy DEKRA Certification Sp. z o.o.

Szczegółowych informacji udziela Sekretarz studiów dr inż. Joanna Trafiałek tel. 506-609-677 lub 22 5937082.

Więcej szczegółów w załaczonej ulotce lub na stonie internetowej:

http://haccp.sggw.pl/


Dodaj do:   Dodaj kanał RSSRSS   Dodaj do facebook.comFacebook

pełna lista aktualności

Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij