I Sympozjum Inżynierii Żywności, Warszawa, 4-6 czerwca 2008 r.Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji, Wydział Technologii Żywności SGGW, Komisja Technologii i Biotechnologii Komitetu Nauk o Żywności PAN oraz Oddział Warszawski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności zapraszają na organizowane w dniach 4-6 czerwca 2008 r. w Warszawie I Sympozjum Inżynierii Żywności.Sympozjum organizowane jest z okazji XXX-lecia powołania specjalizacji Inżynieria Żywności na Wydziale Technologii Żywności SGGW, a jego program przewiduje następujące tematy:
- operacje jednostkowe w przetwórstwie żywności;
- właściwości fizyczne żywności;
- higiena produkcji żywności;
- energetyka i ochrona środowiska w przemyśle spożywczym;
- organizacja procesu produkcyjnego;
- właściwości wody w żywności.
Do pobrania zaproszenie, zawierające również kartę zgłoszeniową, którą należy odesłać w terminie do 30 stycznia 2008 r. na adres Komitetu Organizacyjnego:
I SYMPOZJUM INŻYNIERII ŻYWNOŚCI Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji, Wydział Technologii Żywności SGGW ul. Nowoursynowska 159 c 02-776 WARSZAWA
Szczegółowe informacje dotyczące sympozjum dostępne są na stronie: http://kizop.sggw.pl/siz/
pełna lista aktualności
|