Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > AKTUALNOŚCI

AKTUALNOŚCI
Poziom prywatnych zapasów masła z dopłatami UE zaczyna spadać
Ilości masła magazynowane w ramach programu prywatnego przechowalnictwa z unijnymi dopłatami (PSA) zaczynają się zmniejszać - informuje FAMMU/FAPA.

Na początku września br. w magazynach znajdowało się 89,5 tys. ton tego tłuszczu, o 5% mniej niż 2 tygodnie wcześniej i o prawie ¼ mniej niż w podobnym okresie ub. roku. Największą popularnością instrument cieszy się w Holandii, Irlandii, Niemczech i Francji.

(Źródło:FAMMU/FAPA)


Dodaj do:   Dodaj kanał RSSRSS   Dodaj do facebook.comFacebook

pełna lista aktualności

 

Dodaj komentarz

Komentarze

Twój podpis:
Twój komentarz:
Wpisz kod z obrazka:
 

Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij